Nya vanor på ny adress

vi erbjuder enkel tillgång till hållbar mobilitet

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som flyttar in i Karlastaden att resa hållbart. Serneke har därför inlett ett spännande partnerskap med mobilitetsleverantören EC2B.

EC2B ger dig frihet och flexibilitet till både vardags- och helgsresandet samtidigt som du slipper dyra kostnader för bil och kollektivtrafikkort som aldrig används. Som boende kommer du att få erbjudande om att ladda ner EC2B-appen för att kunna börja resa med bilpool, hyrbil, kollektivtrafik eller varför inte elsparkcykel?

De 100 första som laddar ner och aktiverar appen kommer även att delta i en utlottning av en välfylld matkasse (värde 1000 kr).

Du som bor i Karlastaden får ett välkomstmejl med information om hur du laddar ner EC2B-appen på Google Play eller AppStore. Om du inte får ett mejl kan du själv gå in där appar finns och ladda ned den. När du öppnar appen skapar du ett personligt konto. Därefter kan du boka önskat färdmedel genom appen och börja nyttja tjänsterna. Du kommer att ha ett saldo i mobilitetsplånboken att använda för tjänsterna men du kan även välja att betala privat.

Du hittar mer information om dina mobilitetstjänster på www.ec2b.se/karlastaden. Svar på vanliga frågor hittar du i appen och på webben: ec2b.se/faq/

Du är även välkommen att höra av dig med frågor direkt till support@ec2b.se 

Vi hjälper dig att ta steget mot en enklare och mer hållbar vardag!

Till EC2Bs hemsida