Tillstånd och abonnemang

Här kan du köpa ditt parkeringstillstånd

Logga in med bank ID och gör ditt köp

Parkeringstillstånd

Du som bor eller arbetar i Karlastaden kan köpa parkeringstillstånd i Karla Garage och på våra markparkeringar

De tillstånd som vi erbjuder är: 24h parkering, dagtidsparkering vardagar, kväll/helg-parkering, elbilstillstånd, cykelparkering. Här kan du se tider och priser

Väljer du att inte köpa parkeringstillstånd så kan du, precis som våra besökare, betala per den tid du står  parkerad. Du betalar då via Parkster.

Önskar du se din köplats samt ’Mina sidor’ för hantering av din parkering, fordon etc. Så kan du logga in med ditt mobila BankId här

Du som bor i Karlatornet under garagets byggperiod får tillgång till tillfälliga markparkeringar. Läs mer nedan.

Garage och markparkering

Under tiden byggnationen av Karla Garage pågår så adderar vi en markparkering vid Karlatornet. Markparkeringen kommer även innefatta en cykelparkering som är till för alla och är kostnadsfri.

Läs mer

Inte bara plats för bilen

Utöver garageplatser så erbjuder vi också micromobilitet, elbilsladdning, kollektivtrafik, bilpool, cykelparkering och cykelpool.

 

Läs mer om vårt utbud

Mobilitetstjänster

Som boende i Karlastaden vill vi att det skall vara enkelt för dig att resa hållbart och klimatsmart. Därför har vi startat upp ett samarbete med mobilitetsleverantören EC2B.

Läs mer om mobilitetstjänster

767 parkeringsplatser

Karla Garage är Karlastadens egen garageoperatör. Under Karlastadens samtliga kvarter huserar garaget som, när det är helt färdigställt, kommer innefatta 767 parkeringsplatser för bilar, och hela 4 400 cykelparkeringar.

Läs mer om Karla Garage